Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με έκπληξη η 13άδα της Εθνικής πόλο για το Παγκόσμιο

Με έκπληξη η 13άδα της Εθνικής πόλο για το Παγκόσμιο

Μία έκπληξη επιφύλαξε ο Θοδωρής Βλάχος, ανακοινώνοντας την τελική 13άδα της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε ως δεύτερο τερματοφύλακα τον 20χρονο Μάνο Ζερδεβά αντί του Στέφανου Γαλανόπουλου.

Μία έκπληξη επιφύλαξε ο Θοδωρής Βλάχος, ανακοινώνοντας την τελική 13άδα της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε ως δεύτερο τερματοφύλακα τον 20χρονο Μάνο Ζερδεβά αντί του Στέφανου Γαλανόπουλου, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση του 2015 στο Καζάν, την τέταρτη θέση στο περσινό Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, αλλά και την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Μάλιστα, ο Γαλανόπουλος αγωνίστηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες στο τουρνουά των Συρακουσών, ενώ ο Ζερδεβάς είχε ενσωματωθεί στην ομάδα νέων που συμμετείχε σε τουρνουά στη Βουδαπέστη.

Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης είναι ένα από τα τρία νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Μάριος Καπότσης αντικαθιστά τον Μανώλη Μυλωνάκη, ενώ ο Στέλιος Αργυρόπουλος προτιμήθηκε -όπως αναμενόταν άλλωστε- του 18χρονου Αλέξανδρου Παπαναστασίου, για να καλύψει τη θέση που άφησε «ορφανή» ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Αφρουδάκης.

Ετσι λοιπόν, την αποστολή που αναχωρεί την Παρασκευή για την ουγγρική πρωτεύουσα απαρτίζουν οι Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζερδεβάς (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Γούνας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Στέλιος Αργυρόπουλος. Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο μάνατζερ εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης, ο έφορος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, Δημήτρης Γιακουμάτος, ως αρχηγός αποστολής, ενώ μαζί τους μεταβαίνει στη Βουδαπέστη και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης.

Η εθνική μετέχει στον Γ΄ όμιλο και αρχίζει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα 17/7 (14:30 ώρα Ελλάδας), με αντίπαλο την Ισπανία. Την Τετάρτη 19/7 (11:50) η ελληνική ομάδα θα παίξει με τη Νότια Αφρική και την Παρασκευή 21/7 (11:50) με την πανίσχυρη Σερβία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024