Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μορφέσης ανακοίνωσε την 13άδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Ο Μορφέσης ανακοίνωσε την 13άδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Μορφέση να καταλήγει στη 13άδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βουδαπέστη. Από τις 14 παίκτριες που είχε στη διάθεσή του «κόπηκε» τελικά η 18χρονη Ελισάβετ Πρωτοπαπά, η οποία θα ενταχθεί στο συγκρότημα των νέων γυναικών που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου. Κανονικά θα τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού η Χριστίνα Τσουκαλά, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει σε δάχτυλο του αριστερού χεριού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Μορφέση να καταλήγει στη 13άδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βουδαπέστη.

Από τις 14 παίκτριες που είχε στη διάθεσή του «κόπηκε» τελικά η 18χρονη Ελισάβετ Πρωτοπαπά, η οποία θα ενταχθεί στο συγκρότημα των νέων γυναικών που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου. Κανονικά θα τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού η Χριστίνα Τσουκαλά, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει σε δάχτυλο του αριστερού χεριού.

Η 13άδα της εθνικής για τη Βουδαπέστη απαρτίζεται από τις Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελένη Ξενάκη και Χριστίνα Κότσια.

Στην αποστολή, που αναχωρεί την Πέμπτη για τη Βουδαπέστη, θα μετέχουν επίσης η συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αγγελική Γερόλυμου, η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, ο διευθυντής της ΚΟΕ και υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης, Γιώργος Χριστοφοράτος, και η έφορος και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Βασιλική Αρβανιτοπούλου, ως αρχηγός αποστολής.

Το τουρνουά γυναικείας υδατοσφαίρισης του 17ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου αρχίζει την Κυριακή 16/7, με την ελληνική ομάδα να αντιμετωπίζει στις 22:30 (ώρα Ελλάδας) τη «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Ρίο, Ρωσία, στο πλαίσιο του Δ΄ ομίλου. Θα ακολουθήσει την Τρίτη 18/7 (14:30) η αναμέτρηση με το Καζακστάν, ενώ την Πέμπτη 20/7 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει στις 11:50 με την Αυστραλία του -πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού- Σάκη Κεχαγιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024