Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλάχος: «Αιμοδότης και εγγυητής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Μαρινάκης»

Βλάχος: «Αιμοδότης και εγγυητής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Μαρινάκης»

Η ιδιαίτερη αναφορά του Θοδωρή Βλάχου στον «ισχυρό άνδρα» του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη, έδωσε τον τόνο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών, στη Χίο.

Η ιδιαίτερη αναφορά του Θοδωρή Βλάχου στον «ισχυρό άνδρα» του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη, έδωσε τον τόνο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών, στη Χίο.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», τον χαρακτήρισε «αιμοδότη και εγγυητή» του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μίλησε για «ανελέητο πόλεμο» που δέχεται ο κ.Μαρινάκης και τόνισε ότι όλοι οι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου τον στηρίζουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα μπορούσαμε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και τους καλύτερους ξένους πολίστες, ώστε η ομάδα αυτή να πρωταγωνιστεί. Είναι ο αιμοδότης και ο εγγυητής του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Και επειδή είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ κιόλας, κυρίως τώρα που δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο για κάποιες υποθέσεις. Να ξέρει ο κ. Μαρινάκης ότι όλοι οι αθλητές και όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είναι μαζί του. Και τον στηρίζουν».

Ο Θοδωρής Βλάχος ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, και τον κόσμο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών για την κατάκτηση του Europa Cup. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «σαν προπονητής της εθνικής ανδρών θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη θέση σήμερα, να πανηγυρίζω ένα μετάλλιο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, και όχι ένα κύπελλο».

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι και την εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γλυφάδας, ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν είχε πολλά να πει: «Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος της φετινής χρονιάς. Πρέπει να ξέρετε ότι εγώ βρίσκομαι στην ομάδα αυτή από το 1988, και όταν το 1992 ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο, που ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από 20 χρόνια σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, και έκτοτε ο Ολυμπιακός μονοπωλεί στην Ελλάδα τους τίτλους και όχι μόνο αυτό έχει και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ειδικότερα τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει ένα πρόσωπο και μια ομάδα με πολύ σεβασμό στο εξωτερικό».

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν ο πρωταγωνιστής στο final-4, που έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς αναδείχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Μάλιστα, με τα πέντε γκολ που σημείωσε σήμερα, ισοφάρισε το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας. «Νομίζω ότι είναι από τις λίγες φορές που τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα. Μπορεί να ήρθαμε εδώ για να κατακτήσουμε το κύπελλο, αλλά για εμένα προσωπικά το να βρίσκομαι εδώ στη Χίο, όπου ξεκίνησα και ανδρώθηκα, είναι επίσης πολύ σημαντικό. Είδα ανθρώπους εδώ που ήρθαν να με στηρίξουν και εμένα και ολόκληρη την ομάδα, όπως και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, και αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα που σου δίνει τεράστια ψυχολογική τόνωση. Δεν ξέρω αν το τρόπαιο ήρθε εύκολα ή δύσκολα, αλλά σίγουρα ένα Final-4 είναι ξεχωριστό και δεν μπορείς να προδικάσεις τα αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ΝΟ Βουλιαγμένης και στον ΑΝΟ Γλυφάδας, που παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και ανταγωνιστικοί, αλλά εμείς δίκαια στεφθήκαμε κυπελλούχοι και θα προσπαθήσουμε τώρα να φτάσουμε μέχρι το τέλος και στις δύο διοργανώσεις που απομένουν», δήλωσε ο διεθνής περιφερειακός.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024