Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια από την ΚΑΕ και από τον Κοντονή

Συγχαρητήρια από την ΚΑΕ και από τον Κοντονή

Ανακοίνωση στην οποία μοιράζει συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προς τον Ερασιτέχνη για την επιτυχία της γυναικείας ομάδας πόλο. Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής.

Ανακοίνωση στην οποία μοιράζει συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προς τον Ερασιτέχνη για την επιτυχία της γυναικείας ομάδας πόλο.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει το γυναικείο τμήμα πόλο του συλλόγου για την ανεπανάληπτη επιτυχία του.

Τέτοιοι θρίαμβοι γιγαντώνουν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο και πιστοποιούν γιατί ο Ολυμπιακός μας, είναι Θρύλος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, στο τεχνικό τιμ και σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας που μας έκαναν υπερήφανους».

Συγχαρητήρια από Κοντονή

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έγραψε σήμερα μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά την περυσινή κατάκτηση του Len Trophy έκαναν ένα βήμα πιο ψηλά, κατακτώντας για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους οδήγησε στη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, τη Σαμπαντέλ. Το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε».

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης συνεχάρη από κοντά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος έδωσε το παρών στο «Παπαστράτειο» και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024