Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλή ελληνική πρόκριση για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Διπλή ελληνική πρόκριση για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με εύκολη νίκη 20-3 επί της Φλουβιάλ Πορτουένσε τις υποχρεώσεις της στον 3ο προκριματικό όμιλο της Euroleague, που διεξάγεται στο Πόρτο, και εξασφάλισε οριστικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με πολλή δύναμη, ψυχή και ηγέτη τη λαβωμένη Αντιγόνη Ρουμπέση, η Βουλιαγμένη επικράτησε 6-5 της Πάντοβα και ουσιαστικά «σφράγισε» τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με εύκολη νίκη 20-3 επί της Φλουβιάλ Πορτουένσε τις υποχρεώσεις της στον 3ο προκριματικό όμιλο της Euroleague, που διεξάγεται στο Πόρτο, και εξασφάλισε οριστικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Πάντοβα από τη Βουλιαγμένη (6-5). Οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην πορτογαλική ομάδα, έστω κι αν στην πρώτη περίοδο πέτυχαν μόλις δύο γκολ, και πλέον περιμένουν την κλήρωση της Δευτέρας για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Πορτουένσε): 0-2, 1-6, 1-5, 1-7

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Ασημάκη 5, Ελευθ. Πλευρίτου 3, Αβραμίδου 3, Έγκενς 3, Ελευθεριάδου 3, Μπιανκόνι, Τετζαλίδου, Έμολο.

Οι αγώνες του 3ου ομίλου ολοκληρώνονται αύριο, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να έχει ρεπό. Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει στις 13:30 τη Φλουβιάλ Πορτουένσε και χρειάζεται ένα βαθμό για να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στα προημιτελικά

Τα κατάφερε η Βουλιαγμένη

Με πολλή δύναμη, ψυχή και ηγέτη τη λαβωμένη Αντιγόνη Ρουμπέση, η Βουλιαγμένη επικράτησε 6-5 της Πάντοβα στο Πόρτο και ουσιαστικά «σφράγισε» τη δεύτερη θέση του 3ου προκριματικού ομίλου της Euroleague πόλο και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, η οποία χρειαζόταν μόνο νίκη απέναντι στις πρωταθλήτριες Ιταλίας, είχε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, διατηρώντας μία διαφορά 1-2 τερμάτων, και άντεξε ως το τέλος πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη. Να σημειωθεί ότι η Έλενα Κούβδου έπιασε πέναλτι στην τρίτη περίοδο, με το σκορ στο 4-2.

Ο ΝΟΒ αναμένεται να επικυρώσει και τυπικά την πρόκρισή του στην οκτάδα αύριο το μεσημέρι (13:30 ώρα Ελλάδας), με νίκη επί της αδύναμης Φλουβιάλ Πορτουένσε.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-2, 1-2, 1-1

Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι Ρουμπέση 2, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη, Διαμαντοπούλου.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου (σε 3 αγώνες):
Ολυμπιακός 10 -4αγ.
Βουλιαγμένη 6
Πάντοβα 4
Πορτουένσε 3
Λόντον Ότερ 0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024