Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός στο Μαυροβούνιο για... μακροβούτι νίκης

Ο Ολυμπιακός στο Μαυροβούνιο για… μακροβούτι νίκης

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό Champions League του πόλο ανδρών, έπειτα από τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, κυνηγάει ο Ολυμπιακός στο Μαυροβούνιο (10/2, 20:00). Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κορυφή του Α' ομίλου, πριν από τα διαδοχικά ντέρμπι με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά και την Πριμόριε Ριέκα στην Κροατία.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό Champions League του πόλο ανδρών, έπειτα από τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, κυνηγάει ο Ολυμπιακός στο Μαυροβούνιο (10/2, 20:00). Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής τη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κορυφή του Α’ ομίλου, πριν από τα διαδοχικά ντέρμπι με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά και την Πριμόριε Ριέκα στην Κροατία.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επικρατούν σχετικά εύκολα 10-4, όμως η Γιάντραν, αν και ουραγός του ομίλου με μόλις δύο βαθμούς και παρά την απώλεια του Νίκολα Γιάνοβιτς, είναι επικίνδυνη στην έδρα της και μπορεί να κάνει «ζημιά» στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Έρκολι και ο Ούγγος Μπάλαζ Ζέκελι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σχεδόν την ίδια ώρα (20:15 ώρα Ελλάδας), αρχίζει την Τετάρτη και το ντέρμπι του Α’ ομίλου μεταξύ της Μπαρτσελονέτα και της Πριμόριε Ριέκα, το οποίο ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό.

Αν οι Ισπανοί νικήσουν, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (12/3) στον Πειραιά μετατρέπεται σε ντέρμπι κορυφής, όπου οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη σχεδόν θα «κλειδώσουν» την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του final-6.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10/2
Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)-Πριμόριε Ριέκα (Κροατία) 10/2
Σπαντάου (Γερμανία)-Έγκερ (Ουγγαρία) 10/2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)
Ολυμπιακός 9
Πριμόριε Ριέκα 8
Έγκερ 8
Μπαρτσελονέτα 8
Σπαντάου Βερολ. 3
Γιάντραν Χ. Νόβι 2

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Παρτιζάν Βελ. (Σερβία)-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία) 10/2
Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)-Όρβοσι (Ουγγαρία) 10/2
Τσόλνοκι (Ουγγαρία)-Προ Ρέκο (Ιταλία) 10/2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)
Προ Ρέκο 15
Γιουγκ Ντουμπρ. 12
Τσόλνοκι 9
Παρτιζάν Βελ. 6
Όρβοσι 3
Γαλατάσαραϊ 0

* Από τον Α΄ όμιλο προκρίνονται στο final-6 οι πρώτες δύο ομάδες, καθώς και η διοργανώτρια Έγκερ. Από τον Β΄ όμιλο προκρίνονται οι πρώτοι τρεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024