Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ολυμπιακός συνέτριψε την Σπαντάου και βλέπει πρωτιά

O Ολυμπιακός συνέτριψε την Σπαντάου και βλέπει πρωτιά

Πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α' όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης, που ισοδυναμεί με απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική, που έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν την γερμανική Σπαντάου με 12-3 και περιμένουν το αποψινό αποτέλεσμα της Εγκερ.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α’ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης, που ισοδυναμεί με απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική, που έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν την γερμανική Σπαντάου με 12-3 και περιμένουν το αποψινό αποτέλεσμα της Εγκερ.

Εάν οι Ούγγροι χάσουν βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πριμόριε Ριέκα, ο Ολυμπιακός, που παραμένει αήττητος στην διοργάνωση, θα είναι από σήμερα στα ημιτελικά του final-6 της Βουδαπέστης, ενώ σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση, θα χρειαστεί νίκη επί της Εγκερ, την τελευταία αγωνιστική (18/5) στον Πειραιά, ώστε να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-0, 2-0

Τα τέρματα του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Φουντούλης (4), Μουρίκης (3), Γεννηδουνιας, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος (3), ενώ για την γερμανική ομάδα, σκόραραν οι Σονταντιέ, Γιούνγκλινγκ και Κουκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024