Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα και αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη από τον Ερυθρό Αστέρα

Ήττα και αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη από τον Ερυθρό Αστέρα

Δεν τα κατάφερε τελικά ο ΝΟ Βουλιαγμένης να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στην υδατοσφαίριση των ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Λούδη ηττήθηκε σήμερα με 6-5 από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Γ' Όμιλο της Β' Προκριματικής φάσης στην Οραντέα της Ρουμανίας, έμεινε στην τρίτη θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο ΝΟ Βουλιαγμένης να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στην υδατοσφαίριση των ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Λούδη ηττήθηκε σήμερα με 6-5 από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Γ’ Όμιλο της Β’ Προκριματικής φάσης στην Οραντέα της Ρουμανίας, έμεινε στην τρίτη θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του ΝΟΒ ήθελαν έστω την ισοπαλία για να προκριθούν. Ξεκίνησαν καλά, είχε ένα προβάδισμα, με τους Σέρβους να ισοφαρίζουν, λειτουργούσε καλά στην άμυνα, αλλά δεν μπορούσε να βρει στόχο σε κρίσιμες στιγμές στον παραπάνω (4/10 συνολικά). Έτσι ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε μπροστά στο τελευταίο οκτάλεπτο και με 6-4 και απλά οι Βουλιαγμενιώτες μείωσαν στο τελικό 6-5.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 2-2, 2-1.

Η σύνθεση και τα γκολ του ΝΟΒ: Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς 2, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρούβανης.

Στον άλλο αγώνα του Ομίλου η Σίντεζ Καζάν νίκησε την Οραντέα με 9-8. Έτσι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι Ερυθρός Αστέρας και Σίντεζ Καζάν.

Η Βαθμολογία (τελική):

1. Ερυθρός Αστέρας 6
2. Σίντεζ Καζάν 6
3. ΝΟ Βουλιαγμένης 3
4. Οραντέα 3

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024