Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μία νίκη και μια ήττα για ΠΑΟΚ και ΝΟ Πατρών στο LEN Trophy ανδρών του πόλο

Μία νίκη και μια ήττα για ΠΑΟΚ και ΝΟ Πατρών στο LEN Trophy ανδρών του πόλο

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στην πρεμιέρα του Len Trophy ανδρών. Το πρωί, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 17-1 της τουρκικής Ορτά Ντογκού, ενώ το απόγευμα ηττήθηκε με 9-3 από την οικοδέσποινα του ομίλου Κόπερ. Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα και του ΝΟ Πατρών που επικράτησε το πρωί 18-4 της ιρλανδικής Μπέλφαστ Γουλφχάουντς. Ωστόσο, και η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα με 9-8 από την Ντιναμό Μόσχας.

Με εύκολη νίκη 17-1 επί της τουρκικής Ορτά Ντογκού συνδύασε η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ το «παρθενικό» παιχνίδι της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το συγκρότημα του Μίρο Τρούμπιτς ξεκίνησε έτσι με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον Δ’ όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης του LEN Trophy, που φιλοξενείται στη Σλοβενία.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 5-0, 5-1, 3-0.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι: Ντούλος 4, Βογιατζόγλου 3, Ζαρκαντζάς 2, Παυλίδης 2, Παπαγιαννάκης 2, Κατσουλάκης, Προσινικλής, Σαρησάββας, Μυτιληνός.

Ήττα στο δεύτερο ματς
Στον δεύτερο αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε 9-3 από την οικοδέσποινα του ομίλου Κόπερ, ωστόσο εξακολουθεί να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 2-1, 2-1, 1-1.

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ: Ντούλος 1, Αληχανίδης 1, Κανδιόγλου 1.

Το Σάββατο (19.30) ο ΠΑΟΚ παίζει κόντρα στην Πρτσάνι του Μαυροβουνίου.

Οι αγώνες του Δ’ ομίλου άρχισαν την Πέμπτη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει ρεπό. Στα ματς της πρεμιέρας η ιταλική Φλωρεντία συνέτριψε 20-3 την Ορτά Ντογκού και η Κόπερ με 16-4 τη Βαλ Πρτσάνι από το Μαυροβούνιο. Το πρωί, πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ, η Φλωρεντία νίκησε 13-9 τη Βαλ Πρτσάνι.

Μεγάλη νίκη και για τον ΝΟ Πατρών

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του ΝΟ Πατρών στον Γ’ όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης, ο οποίος φιλοξενείται στο Έσλινγκεν της Γερμανίας.

Το αχαϊκό συγκρότημα δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην ιρλανδική Μπέλφαστ Γουλφχάουντς και επικράτησε με 18-4, επιστρέφοντας με το δεξί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια.

Ήττα στο δεύτερο ματς


Το απόγευμα ο ΝΟ Πατρών δεν τα κατάφερε στον δεύτερο αγώνα του για τον Γ’ όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης του LEN Trophy ανδρών, που διεξάγεται στο Εσλινγκεν της Γερμανίας. Η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε 9-8 από τη Ντιναμό Μόσχας.

Η ομάδα του Λάμπρου Αναστασόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα, αλλά κατάφερε να ανακάμψει και να προηγηθεί 5-4 με τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου. Στο δεύτερο μισό του αγώνα ωστόσο, δεν είχε την απαιτούμενη καλή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα η ρωσική ομάδα να πάρει τη νίκη.

ο ΝΟΠ χρειάζεται μία νίκη στους δύο αγώνες του Σαββάτου (με Φερεντσβάρος και Εσλινγκεν), προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 0-1, 3-3.

Τα γκολ του ΝΟΠ πέτυχαν οι: Μιτελούδης 3, Αναστασιάδης 2, Μπουρνάζος 1, Αντίοχος 1, Παπαδέας 1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024