Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα αμερικανικά ΜΜΕ «κράζουν» τον μεθυσμένο Φελπς

Τα αμερικανικά ΜΜΕ «κράζουν» τον μεθυσμένο Φελπς

Σάλος έχει προκληθεί στα αμερικανικά ΜΜΕ, όπου αναφέρεται πως ο Μάικλ Φελπς συνελήφθη εκ νέου από την αστυνομία της Βαλτιμόρης, οδηγώντας επικίνδυνα υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα, αρκετές ιστοσελίδες σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων συνελήφθη συνεχίζει να έχει μία τόσο ανεύθυνη συμπεριφορά και νοοτροπία. Το 2004 είχε υποπέσει ξανά στο ίδιο παράπτωμα, ενώ το 2009 είχε φωτογραφηθεί σε πάρτι να καπνίζει μια πίπα μαριχουάνας.

Σάλος έχει προκληθεί στα αμερικανικά ΜΜΕ, όπου αναφέρεται πως ο Μάικλ Φελπς συνελήφθη εκ νέου από την αστυνομία της Βαλτιμόρης, οδηγώντας επικίνδυνα υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα, αρκετές ιστοσελίδες σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων συνελήφθη συνεχίζει να έχει μία τόσο ανεύθυνη συμπεριφορά και νοοτροπία.

Η αστυνομία σταμάτησε το λευκό τζιπ μάρκας Land Rover τα ξημερώματα (1:40). Ο οδηγός κινούνταν με ταχύτητα μεγαλύτερη του ορίου, ενώ ο αστυνομικός υπέβαλε τον 29χρονο σε αλκοτέστ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Φελπς συλλαμβάνεται μεθυσμένος. Το 2004 σε ηλικία 19 χρονών παραδέχθηκε την ενοχή του με αντάλλαγμα 18μηνη αναστολή.

Σε συνέντευξη του σε πρωινή εκπομπή είχε χαρακτηρίσει το συμβάν «μεμονωμένο», προσθέτοντας ότι «…απογοήτευσα τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Σκέφτομαι πως απογοήτευσα πολλούς συμπατριώτες μου».

Ο κατήφορος όμως, είχε και συνέχεια, καθώς τον Νοέμβριο του 2009, μετά από ένα πάρτι στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα φωτογραφήθηκε, κρατώντας μια πίπα που χρησιμοποιείται για καπνό ή μαριχουάνα. Η φωτογραφία ήταν αυθεντική με τον Φελπς να ζητάει και πάλι συγνώμη από την κοινή γνώμη.

Ο Φελπς επέστρεψε φέτος στην ενεργό δράση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, σε μια προσπάθεια για να προκριθεί για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και να διευρύνει το ρεκόρ των 22 ολυμπιακών μεταλλίων.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν τη σύλληψη του ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του, ο Ράιαν Λόχτι:

«Δεν ανησυχώ για τον Μάικλ. Απλά παίρνει ανόητες αποφάσεις. Έχει τόσα χρήματα, μπορεί να προσλάβει έναν οδηγό. Είναι άσχημο για την εικόνα της κολύμβησης. Θα γίνει σοφότερος μετά από αυτό. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ή χτύπησε κάποιον άλλον».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024