Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Speedo... παράτησε τον Λόχτε λόγω του σκανδάλου στο Ρίο

Η Speedo… παράτησε τον Λόχτε λόγω του σκανδάλου στο Ρίο

Οι «μετασεισμοί» από το σκάνδαλο της κολυμβητικής ομάδας των ΗΠΑ στο Ρίο συνεχίζονται. Η γνωστή εταιρία αθλητικού εξοπλισμού Speedo ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία με τον Ράιαν Λόχτε, που ομολόγησε ότι έλεγε... παραμύθια όταν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι «μετασεισμοί» από το σκάνδαλο της κολυμβητικής ομάδας των ΗΠΑ στο Ρίο συνεχίζονται. Η γνωστή εταιρία αθλητικού εξοπλισμού Speedo ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία με τον Ράιαν Λόχτε, που ομολόγησε ότι έλεγε… παραμύθια όταν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε συμπεριφορές οι οποίες αντιτίθενται στις αξίες που εκπροσωπεί η εταιρία μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Speedo που ενημέρωσε ότι θα δωρίσει 50.000 δολάρια από τις αμοιβές του Λόχτε στην οργάνωση «Save The Children».

O 32χρονος Λόχτε θα είχε ήδη αναγνωριστεί ως ένας από τους ζωντανούς θρύλους της κολύμβησης, εάν η καριέρα του δεν είχε συμπέσει με την αντίστοιχη του «αυτοκράτορα» Μαικλ Φελπς.

Κάτοχος 12 Ολυμπιακών μεταλλίων (6 χρυσά-3 ασημένια-3 χάλκινα) συναγωνίστηκε τον Φελπς σε δημοφιλία στις ΗΠΑ και κέρδισε τεράστια ποσά από χορηγίες.

Ομως, σε αντίθεση με τη «βολίδα της Βαλτιμόρης», δεν κατάφερε να «ξορκίσει» τους δαίμονές του, να περιορίσει τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με υπολογισμούς των αμερικανικών ΜΜΕ, οι χορηγικές συμφωνίες του Λόχτε ξεπερνούσαν τα 2.000.000 δολάρια ετησίως. Οι υπολογισμοί έγιναν, ασφαλώς, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πρώτη αποχώρησε η Speedo και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024