Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβολή της απολογίας του στην Ομοσπονδία θα ζητήσει την Τετάρτη ο Δρυμωνάκος

Αναβολή της απολογίας του στην Ομοσπονδία θα ζητήσει την Τετάρτη ο Δρυμωνάκος

Από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει αναβολή, θα εκπροσωπηθεί ο Γιάννης Δρυμωνάκος την Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, στο οποίο έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την απαγορευμένη ουσία, που βρέθηκε στον οργανισμό του.

89

Από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του αναμένεται να εκπροσωπηθεί ο Γιάννης Δρυμωνάκος την Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, στο οποίο έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την απαγορευμένη ουσία, που βρέθηκε στον οργανισμό του, κατά την επαναξέταση του δείγματος που είχε δώσει στο ΕΣΚΑΝ στις 6 Μαρτίου 2008.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης , δεν πρόκειται να δώσει το «παρών», στην συνεδρίαση που θα ξεκινήσει νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ στο Ελληνικό, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να πράξει και ο προπονητής του Γιάννης Ορφανίδης που επίσης έχει κληθεί να καταθέσει.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο δικηγόρος του, Σταύρος Μαυρομάτης, ο αθλητής θα ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης από την Κολυμβητική Ομοσπονδία αφού έχει διαταχθεί έρευνα για το θέμα με εισαγγελική απόφαση. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρου του πρωταθλητή, ο Γιάννης Δρυμωνάκος θα παραστεί την πρώτη φορά που θα τον καλέσει ο Εισαγγελέας και στην συνέχεια θα καταθέσει υπομνήματα.

Όσον αφορά στην πλευρά του προπονητή του Γιάννη Ορφανίδη σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιώργο Ανδρεουλάκο , ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παραμείνει στη γραμμή της ανακοίνωσης που εξέδωσε προ ημερών υποστηρίζοντας ότι ο αθλητής του δεν πήρε ποτέ με δική του πρωτοβουλία απαγορευμένες ουσίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024