Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζει στάση ο Δρυμωνάκος και θέλει να απολογηθεί αυτοπροσώπως

Αλλάζει στάση ο Δρυμωνάκος και θέλει να απολογηθεί αυτοπροσώπως

Τελικά, η υπόθεση του Γιάννη Δρυμωνάκου δεν συζητήθηκε κατά το ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που έγινε την Τετάρτη (28/5) μια κι ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή και την πήρε για την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιουνίου. Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι ότι ο κολυμβητής, αποφάσισε να αλλάξει την στάση του και ενημέρωσε το ΔΣ της ΚΟΕ ότι θέλει τελικά να παραβρεθεί και να απολογηθεί αυτοπροσώπως.

89

Τελικά, η υπόθεση του Γιάννη Δρυμωνάκου δεν συζητήθηκε κατά το ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που έγινε την Τετάρτη (28/5) μια κι ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή και την πήρε για την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιουνίου.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι ότι ο κολυμβητής, αποφάσισε να αλλάξει την στάση του και ενημέρωσε το ΔΣ της ΚΟΕ ότι θέλει τελικά να παραβρεθεί και να απολογηθεί αυτοπροσώπως. Κατά την σημερινή του Διοικητικού Συμβουλίου έδωσαν το παρών τόσο ο προπονητής του Γιάννη Δρυμωνάκου, Γιάννης Ορφανίδης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αλλά και ο γιατρός που παρακολουθούσε τον Έλληνα πρωταθλητή, Όμηρος Εμμανουηλίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ που βγήκε νωρίς το απόγευμα έχει ως εξής: 

«Στο Δ.Σ της ΚΟΕ που συνεδρίασε σήμερα, παρουσιάστηκε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κολυμβητή Γιάννη Δρυμωνάκου, ο προπονητής του Γιάννης Ορφανίδης και ο γιατρός του Όμηρος Εμμανουηλίδης, οι οποίοι και είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για την εξεταζόμενη υπόθεση φαρμακοδιέγερσης.

»Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του αθλητή, υπέβαλλε αίτημα αναβολής, δεδομένου ότι ο Δρυμωνάκος που απουσιάζει στο εξωτερικό, επιθυμεί ο ίδιος να παραστεί και να απολογηθεί αυτοπροσώπως.

»Το Δ.Σ της ΚΟΕ, επειδή θεωρεί την υπόθεση σημαντική για τον αθλητή και το χώρο γενικότερα, έκρινε ότι η προσωπική του παρουσία θα βοηθούσε στην διερεύνηση της και για το λόγο αυτό αποφάσισε την ολιγοήμερη αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιουνίου 2008». 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024