Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Δρυμωνάκος υποστηρίζει ότι το δείγμα του ήταν επί δύο μήνες ανοιχτό στο ΟΑΚΑ!

Ο Δρυμωνάκος υποστηρίζει ότι το δείγμα του ήταν επί δύο μήνες ανοιχτό στο ΟΑΚΑ!

Την πρώτη του εμφάνιση, από τη στιγμή που ξέσπασε το θέμα του ντόπινγκ, έκανε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΕ ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο πρωταθλητής της κολύμβησης πήγε εκεί το μεσημέρι, αμέσως μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, μαζί με τον προπονητή Γιάννη Ορφανίδη και τον γιατρό Ομηρο Εμμανουηλίδη και πήρε προθεσμία, προκειμένου να προσκομίσει τα σχετικά υπομνήματα.

102

Στάση αμφισβήτησης της διαδικασίας εξέτασης του πρώτου δείγματός του τήρησε την Τρίτη ο Γιάννης Δρυμωνάκος στις δυο απολογίες του, το πρωί στον Εισαγγελέα και το μεσημέρι στο ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση από τη στιγμή που ξέσπασε το θέμα του ντόπινγκ και μετέβη στα γραφεία της ΚΟΕ, αμέσως μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, μαζί με τον προπονητή Γιάννη Ορφανίδη και τον γιατρό Ομηρο Εμμανουηλίδη και πήρε προθεσμία, προκειμένου να προσκομίσει τα σχετικά υπομνήματα. Λίγη ώρα μετά, εκδόθηκε από την Ομοσπονδία η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της ΚΟΕ, που συνεδρίασε σήμερα, αφού άκουσε του κληθέντες για την υπόθεση φαρμακοδιέγερσης (τον αθλητή Γιάννη Δρυμωνάκο, τον προπονητή του Γιάννη Ορφανίδη και τον γιατρό του Όμηρο Εμμανουηλίδη), καθώς επίσης και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους, έκανε δεκτό το αίτημα τους να προσκομίσουν υπομνήματα, συνοδευόμενα από σχετικά έγγραφα.

» Το Δ.Σ της ΚΟΕ παρέσχε προθεσμία έως την ερχόμενη Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 και ώρα 12.00, όπως υποβληθούν τα υπομνήματα. Κατόπιν τούτου, το Δ.Σ της ΚΟΕ επιφυλάχθηκε να αποφασίσει επί της σχετικής υπόθεσης».

Σε υπόμνημα που παρέδωσε ο Δρυμωνάκος τονίζει ότι δεν μπορεί να ενοχοποιήσει κανέναν για τις ουσίες που βρέθηκαν στο δείγμα του, επισημαίνει ότι λάμβανε συγκεκριμένα σκευάσματα βιταμινών και συμπληρωμάτων τα οποία αγόραζε από φαρμακεία ενώ, όπως αναφέρει, κάθε δύο μήνες υποβαλλόταν σε εξετάσεις.

Ο αθλητής αφήνει αιχμές, τονίζοντας ότι το δείγμα του ήταν επί δύο μήνες ανοιχτό στο ΟΑΚΑ και επομένως, οποιοσδήποτε θα είχε τη δυνατότητα να προσθέσει σε αυτό παράνομες ουσίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024