Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αυτονόητο ζητά ο Αλβέρτης από τους παίκτες του στο ΣΕΦ

Το αυτονόητο ζητά ο Αλβέρτης από τους παίκτες του στο ΣΕΦ

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αν και γνωρίζει όπως είπε τη δυσκολία του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ζητά από τους παίκτες του το αυτονόητο, δηλαδή τη νίκη. Παράλληλα ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι η σειρά των τελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ έχει πολύ δρόμο ακόμα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στον δεύτερο τελικό.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αν και γνωρίζει όπως είπε τη δυσκολία του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ζητά από τους παίκτες του το αυτονόητο, δηλαδή τη νίκη. Παράλληλα ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι η σειρά των τελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ έχει πολύ δρόμο ακόμα.

«Έχουμε κάνει το 1-0, αλλά η σειρά των τελικών ακόμη είναι στην αρχή της. Πηγαίνουμε στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό και ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το αυτονόητο για κάθε ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αγώνα. Όπως κάθε φορά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φράγκι.

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Φώτσης σημειώνει: «Πηγαίνουμε προς τον δεύτερο τελικό, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ και ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Είναι σημαντική η πρώτη νίκη, αλλά ο τίτλος δεν κρίνεται στη μία νίκη. Μπαίνοντας στο γήπεδο, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα, οπότε με αυτό στο μυαλό μας και με το ότι έχουμε να κάνουμε με μία ποιοτική ομάδα, η οποία επιπλέον θα παίζει στην έδρα της, ξέρουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης για τη νίκη».

Αναμονή ως την τελευταία στιγμή για Γκιστ

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στον αυριανό δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκ νέου εκτός προπονητικού προγράμματος, όμως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι αποφασισμένος να τον περιμένει και θα λάβει την τελική του απόφαση αύριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024