Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτος σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα ο Τσαρτσαρής

Τρίτος σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα ο Τσαρτσαρής

Τις 218 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα θα συμπληρώσει την Πέμπτη (21:00) ο Κώστας Τσαρτσαρής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική. Ο διεθνής φόργουορντ θα ανέβει στην 3η θέση της σχετικής λίστας, την οποία θα μοιραστεί μόνο για μία εβδομάδα με τον πρώην συμπαίκτη του στους «πράσινους» Γιάκα Λάκοβιτς, καθώς ο Σλοβένος πόιντ γκαρντ δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα φέτος.

Τις 218 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα θα συμπληρώσει την Πέμπτη (21:00) ο Κώστας Τσαρτσαρής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική.

Ο διεθνής φόργουορντ θα ανέβει στην 3η θέση της σχετικής λίστας, την οποία θα μοιραστεί μόνο για μία εβδομάδα με τον πρώην συμπαίκτη του στους «πράσινους» Γιάκα Λάκοβιτς, καθώς ο Σλοβένος πόιντ γκαρντ δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα φέτος.

Ο Τσαρτσαρής αγωνίζεται φέτος στην Ευρωλίγκα για ενδέκατη σεζόν με το ντεμπούτο του να έχει πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2000 στη νίκη του Περιστερίου επί της Εστουντιάντες στη Μαδρίτη (91-86). Τότε, με προπονητή πάλι τον Αργύρη Πεδουλάκη στους «κυανοκίτρινους» είχε πετύχει 16 πόντους, είχε μαζέψει 8 ριμπάουντ και είχε μοιράσει 2 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον θέτει στόχο να ξεπεράσει τον Ιταλό διεθνή Τζιανλούκα Μπαζίλε που είναι δεύτερος με 220 συμμετοχές με Μπολόνια, Μπάρτσελόνα, Καντού και Αρμάνι Μιλάνο) και τον επί σειρά ετών αρχηγό της εθνικής ανδρών και του Ολυμπιακού Θοδωρή Παπαλουκά που είναι πρώτος με 235 συμμετοχές ως παίκτης των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ολυμπιακού και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μπαζίλε αγωνίζεται φέτος στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και θα πρέπει να μείνει εκτός σε κάποιους αγώνες για να τον προσπεράσει ο Τσαρτσαρής, ενώ ο Παπαλουκάς είναι εκτός διοργάνωσης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 215 συμμετοχές… όλες με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Ο Δανο-Αυστραλός σέντερ Ντέιβιντ Άντερσεν έχει 208 συμμετοχές, ενώ ένας ακόμη Έλληνας ο Νίκος Ζήσης της Μπιλμπάο έχει φτάσει ήδη τις 200 και ανεβαίνει σταθερά κάθε εβδομάδα αγωνιζόμενος στη διοργάνωση υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, με τη φανέλα της ομάδας της χώρας των Βάσκων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024