Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά Panathinaikos, «τεσσάρα» ο ΠΑΟΚ, στους ομίλους και ο Αστέρας

Ξανά Panathinaikos, «τεσσάρα» ο ΠΑΟΚ, στους ομίλους και ο Αστέρας

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης –ως Europa League-, η Ελλάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπείται από τρεις ομάδες της! Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης πέτυχαν το 3x3 στη μάχη για τα «εισιτήρια» στους ομίλους, με δύο νίκες και μία… γλυκιά ήττα. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δικαιολόγησαν τη φήμη του «πρέσβη» και πήραν διπλό στη Δανία κόντρα στη Μίντιλαντ. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά αποδείχτηκε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ την αδύναμη Ζίμπρου. Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρά την ήττα με 3-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ουδέτερο έδαφος της Λάρνακας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης –ως Europa League-, η Ελλάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπείται από τρεις ομάδες της (τελευταία φορά ήταν το 2007-2008 με ΑΕΚ, Αρη, Πανιώνιο στο τότε Κύπελλο UEFA)! Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης πέτυχαν το 3×3 στη μάχη για τα «εισιτήρια» στους ομίλους, με δύο νίκες και μία… γλυκιά ήττα.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δικαιολόγησαν τη φήμη του «πρέσβη» και πήραν διπλό στη Δανία κόντρα στη Μίντιλαντ, αποτέλεσμα που τους επαναφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά αποδείχτηκε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ την αδύναμη Ζίμπρου.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, παρά την ήττα με 3-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ουδέτερο έδαφος της Λάρνακας.

Live Blog Οι ελληνικές μάχες για τους ομίλους του Europa League

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024