Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα ημιτελικά ο Φέντερερ, αντίπαλός του ο Χίον

Στα ημιτελικά ο Φέντερερ, αντίπαλός του ο Χίον

Ο Ρότζερ Φέντερερ, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβεβαίωσε, για μια ακόμη φορά, τα προγνωστικά, καθώς νίκησε σχετικά δύσκολα στα προημιτελικά του πρώτου μεγάλου τουρνουά τένις της χρονιάς, του Open της Αυστραλίας, τον Τσέχο, Τόμας Μπέρντιχ, Νο 20 στην κατάταξη του κόσμου, με 7-6 (7/1), 6-3, 6-4, μετά από περίπου δύο ώρες παιχνιδιού. Στα ημιτελικά του τουρνουά ο Ελβετός σούπερ σταρ και κάτοχος του τίτλου θα παίξει με την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, Τσανγκ Χίον.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβεβαίωσε, για μια ακόμη φορά, τα προγνωστικά, καθώς νίκησε σχετικά δύσκολα στα προημιτελικά του πρώτου μεγάλου τουρνουά τένις της χρονιάς, του Open της Αυστραλίας, τον Τσέχο, Τόμας Μπέρντιχ, Νο 20 στην κατάταξη του κόσμου, με 7-6 (7/1), 6-3, 6-4, μετά από περίπου δύο ώρες παιχνιδιού.

Στα ημιτελικά του τουρνουά ο Ελβετός σούπερ σταρ και κάτοχος του τίτλου θα παίξει με την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά.

Τσανγκ Χίον για μια θέση στον τελικό. Ο «βασιλιάς» έφτασε τις 330 νίκες σε Grand Slam διοργανώσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλον στην Ιστορία. Στο Open της Αυστραλίας επίσης έχει το κορυφαίο ρεκόρ, με 92 νίκες (92-13).

Προκρίθηκε η Χάλεπ στα ημιτελικά

Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά τελικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε την Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο 6 στον κόσμο, με 6-3 και 6-2, μετά από μια ώρα και 25 λεπτά αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Χάλεπ θα είναι στα ημιτελικά του Grand Slam της Αυστραλίας και θα γίνει η πρώτη Ρουμάνα που θα αγωνιστεί στην ημιτελική φάση του Australian Open.

Για 6η φορά θα παίξει σε Grand Slam ημιτελικό η Ρουμάνα, η οποία πλέον έχει προκριθεί στα ημιτελικά όλων των μεγάλων τουρνουά. Στα ημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης, η Ρουμάνα πρωταθλήτρια θα έχει πιο δύσκολο έργο και θα προσπαθήσει να προκριθεί στον πρώτο της τελικό στο Australian Open, απέναντι στην Γερμανίδα Αντζελίκ Κέμπερ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024